M-480 Verzió 1.5Bemutatkozása óta a felhasználók nagyra értékelik az M-480-as V-Mixer kiváló tulajdonságait és flexibilitását. Az 1.5-ös szoftverfrissítéssel tovább bővülnek ezek a remek funkciók.

M-480 Verzió 1.5
A felhasználói visszajelzésekre építve elkészült firmware frissítés. Az új tulajdonságok elsősorban színházi, és Broadcast területen dolgozó hangmérnökök számára nyít meg új kapukat. Az új effekt paraméterek pedig lehetővé teszik a hang formálásának új kreatív lehetőségeit.

M-480 Verzió 1.5 áttekintés:

  • 24 DCA csoport
  • Jelenetek közötti váltáskor hangerő-átúsztatás
  • Nagyobb bemeneti és kimeneti késleltetési idő akár 1,2 másodperc
  • 5 új effekt processzor, beleértve Multi-band compressor/expansion, Boss Digitális effektek
  • A csatorna PEQ mély-, és magas sávjain másodrendű shelving EQ opció.
  • Egymást kizáró LR/C beállíthatóság cross-matrix hangszóró konfigurációhoz
  • Delay setting in "samples"
  • Monitor dimmer beállítás


24 DCA CsoportA 24-re felbővített DCA csoportok megnövelik az eszköz hatékonyságát nagy, és összetett alkalmazásokban mint színházak, broadcast és 96-csatornás kaszkád felhasználási módban. A 24 DCA egyszerűen szerkeszthető, és vezérelhető az új DCA kezelőfelület használatával.

Új Jelenetváltási FunkcióA jelenetek közötti váltáskor lehetőség van arra, hogy a különböző hangerők közötti átmenet egy finom átúsztatással történjen. Az átúszási idő 0-100 másodperc között szabadon állítható, és az összes jelenet, bármelyik csatornáján külön-külön használható. Ez a funkció ideális zenei és színházi területen is.

Új BOSS Effektek5 új csatorna effekt, beleértve a "Multi-Band Compression/Expansion" és négy modellezett BOSS kompakt pedál [OD/DS sorozat (Overdrive/Distortion), DD-3 (Digital Delay), DM-5 (Delay) és CE-1 (Chorus Ensemble)], segítségével még hatékonyabban tartható kézben a produkció.

Új Mastering szekcióEgy új Mastering Tool Kitt került bele az eszközbe, amely multiband kompresszort és expandert is tartalmaz. A delay funkció minden bemeneti-, és kimeneti csatornán külön állítható akár 1.2 másodperc időtartamig. Ez különösen hasznos lehet nagy koncerthelyszíneken és a videógyártásnál.